Hakkımızda

Van’ın en  deneyimli sağlık kuruluşlarından  olan  Özel Van Akdamar Hastanesi  olarak, 2007  yılından bu yana   hizmet veriyoruz.

''Sağlıkta Güven''felsefesiyle çıktığımız bu yolda sağlık hizmetlerini en yüksek standartlara taşıma ve kendimizi sürekli geliştirme gayesindeyiz.

''Sağlıklı yaşamak, sağlık hizmetlerinden eşit derecede faydalanmak herkesin en temel hakkıdır"ilkesiyle zincirin halkalarını çoğaltmaya devam ederken  tıbbi etik ilkelerden ödün vermeden, gelişmiş teknolojimizle sağlık standartlarını yükseltmek konusunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Hastanemizde; Acil Servis Hizmetleri, Anesteziyoloji ve Reanimasyon, Beslenme ve Diyet, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Check-Up Programları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Dermatoloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Estetik ve Plastik Cerrahi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, , İç Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kardiyoloji, Kulak, Burun ve Boğaz Hastalıkları, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, , Radyoloji, Tıbbi Laboratuvar, Üroloji, Odyoloji ve İşitme Tarama, , Yoğun Bakımlar gibi dâhili ve cerrahi bölümlerde her türlü teşhis ve tedavi modern metotlarla yapılmaktadır.

Hastanemizde Kalite ve Akreditasyon çalışmaları güncel bilgiler ışığında devam etmektedir.

Çalışanların bağlılıklarını daha da güçlendirmek, hedef odaklı verimli çalışmalar yapmak ve daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla kurum içi eğitim programları artırılmıştır.

Sağlık Bakanlığı’nın normal doğumu özendirme çalışmalarına destek veren hastanemizde anne adayları ve babalara açık olarak düzenlenen “Gebe Okulu” ile anne adaylarını doğum olayı ile ilgili bilinçlendirme çalışmaları da devam etmektedir.

Son yıllarda önemli bir potansiyel oluşturan ve devlet politikaları ile teşvik edilen sağlık turizmine yönelik yatırımlara da başlanmış, bir Sağlık Turizmi birimi kurulmuştur.Çevre ülkelerde gerçekleşen kongre ve etkinliklere katılım sağlanmaktadır.